Stageweek van Noah Paulus

Gepubliceerd op 15 mei 2017

Afgelopen maandag werd ik door Jeroen opgehaald, en om eerlijk te zijn vond ik het best spannend. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten. Maar die spanning was al snel weg. Ik heb me verbaasd over hoe druk het leven als Europarlementariër is, en hoe lang de dagen zijn. Wel hangt er overal een leuke sfeer, en is er altijd wel iets nieuws om over te praten. Het leukste vond ik toch wel meegaan naar de vergaderingen en debatten. Ik heb onder andere vergaderingen bijgewoond over sociale zaken en over grenscontroles. Daarnaast zag ik in de plenaire zaal het debat over het herverdelingsmechanisme waar Jeroen ook sprak. Het was erg leuk om te zien hoe dit in zijn werking ging. Al met al een erg leuke en drukke week en vooral heel leerzaam.

Terug naar het overzicht