Europese verkiezingen – 6 juni 2024

Gepubliceerd op 28 maart 2024

Onze Europese waarden staan onder druk. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op Europa om onze vrede en veiligheid te beschermen. De afgelopen jaren heb ik mij ingezet voor een veilig en eerlijk Europa. Dat werk is nog niet af.

Daarom wil ik ook de komende periode blijven werken aan #EenFatsoenlijkEuropa. Op 6 juni vinden de Europese verkiezingen plaats. Ik zal namens het CDA, vanaf plek 3 op de lijst, opnieuw proberen gekozen te worden. In de periode 2024-2029 hoop ik mij op nieuw in te zetten voor een veilig en eerlijk Europa.

In de afgelopen jaren heb ik mij tevens ingezet om het belang van grensregio’s zoals Limburg te dienen. Of het nou gaat om een uitzondering voor traditionele schutterijen voor het gebruik van loden kogels of een Beschermde Geografische Aanduiding voor Limburgse vlaai. Zonder een Limburger in het Europees Parlement worden onze belangen niet beschermd.

 

 

Terug naar het overzicht